Licht en Geluid verhuur Assen

Licht en geluid verhuur Assen

Wij verzorgen licht en geluid verhuur in Assen

Wanneer je een evenement organiseert waar muziek wordt gedraaid of waar een artiest optreedt, dan moet je natuurlijk beschikken over goed licht en geluid. Deze apparatuur hoef je gelukkig niet zelf aan te schaffen. Je kunt dit soort apparatuur prima online huren. Licht en geluid verhuur Assen via ADB Licht & Geluid is een begrip in de regio. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor en geslaagd evenement.

  • Topkwaliteit geluidsapparatuur
  • Geschik voor bruiloften, (bedrijfs) feesten of dorpsfeesten

Geluidsapparatuur moet van goede kwaliteit zijn en het licht moet ervoor zorgen dat de artiesten er op zijn best bij staan op het toneel. Zij doen tenslotte hun best om een goed optreden neer te zetten. Dan is het minste wat je hen kunt geven een geluidsinstallatie van topkwaliteit en goede belichting. Onze apparatuur is van uitsluitend topmerken zoals Pioneer en Showtec. Hiermee weet je zeker dat je beschikt over het neusje van de zalm als het gaat om de apparatuur. Je kunt deze regelen zoals je wilt. Het geluid zal dus nooit te zacht zijn maar ook zeker niet te hard zodat de muziek overstemt. Een goede soundcheck vooraf is natuurlijk altijd aan te bevelen.

Voor iedere gelegenheid de beste apparatuur

Bij licht en geluid verhuur Assen van ADB kun je de beste apparatuur huren voor alle gelegenheden. Of je nu een complete installatie nodig hebt of alleen een microfoon met versterking. Wij kunnen alles voor je regelen. Huur bij ons de installatie die je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat dit op de dag van je keuze bij je wordt afgeleverd. Indien gewenst geven we je advies over het opstellen van de apparatuur.

Meer informatie over de verhuur van geluidsinstallaties

Wil je meer informatie over het huren van licht en geluid? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren en helpen je graag met al je vragen. We doen uiteraard ons best om zo snel mogelijk op je bericht te reageren.  Informatie over de apparatuur die je bij ons kunt huren vind je op onze website.

Stel je vraag